isthisreal

 

Bar à Images, 11 mei t/m 4 augustus 2017

Minderbroedersrui 44, 2000 Antwerpen

Open elke vrijdag  van 13 - 17 uur en verder op afspraak of evenement basis.

Op 11 mei om 19 uur opende de nieuwe Dutch Master Painters expositie "Is this real?" met het nieuwste werk van twee gerenommeerde Vlaamse realisten:  Christiane Vleugels en Jef Diels

Deze tentoonstelling is samengesteld door Dutch Master Painters in samenwerking met galeriehouder Charles Van Der Heyden, de eigenaar van Bar à Images. Naast de prachtige schilderijen van Christiane Vleugels wordt haar Raipun Exclusive Collection geïntroduceerd, waarbij een speciale selectie uit haar oeuvre wordt aangeboden. U kunt dus een van de - in beperkte oplage - sublieme werken van deze wereldtopper aanschaffen, een high quality print in diverse maten op aluminium en afgewerkt met epoxy clear coating, voorzien van een certificaat ondertekend door de kunstenares. 

       


Dutch Master Painters heeft bovendien een unieke Antwerpse kunstroute samengesteld vastgelegd in een vouwfolder + plattegrond. Hiermee gaat u te voet op ontdekkingsreis door het historisch centrum, het oudste deel van Antwerpen en bezoekt u culturele en architecturele hoogstandjes waar u nog nooit van gehoord heeft. Deze folder is uiteraard verkrijgbaar in de galerie Bar á Images (open op vrijdagmiddag 13 - 17 uur) en wordt verspreid op diverse punten in Antwerpen. De vouwfolder is uiteraard ook beschikbaar in digitale vorm via deze website: u kunt hem hier downloaden en zelf afdrukken op A4.
 

Aquarius (detail)
Aquarius (detail) Aquarius (detail)
Timeless
Timeless Timeless
Old man
Old man Old man
Funny friend
Funny friend Funny friend
The red cabinet
The red cabinet The red cabinet
 
Cherry blossom
Cherry blossom Cherry blossom

 

 

 

Nieuwsbrief! Blijf op de hoogte over nieuwe kunst en events...