Dutch Master Painters

 1. Freelance gastcuratoren
 2. Kunstmakelaars
 3. Kunstcollecties in kaart 
 4. Cultureel erfgoed duiding
 5. Coaching kunstenaars
 6. Kunstlezingen op maat
 7. Digitaliseren van kunstwerken
 8. Webcatalogi
 9. Boek over kunstenaar
 10. Video (trailer)
 11. Tentoonstelling
 12. Verkoop

Neem contact op met ons

 

Nieuw in verkoop

Wat is Dutch Master Painters?

dioep2016Professionele beeldend kunstenaars hebben vrijwel zonder uitzondering dezelfde behoefte. Ze willen hun werk niet voor zichzelf houden, maar bij zoveel mogelijkliefhebbers onder ogen brengen. Liefst internationaal. En, laten we eerlijk zijn, er moet ook brood op de plank komen. Dat is niet altijd gemakkelijk. De sterke kant van de meeste kunstenaars schuilt in het scheppen van kunst en vaak niet in het vermarkten ervan. Ze organiseren ook niet zo snel tentoonstellingen.

Dutch Master Painters (DMP) slaat voor kunstenaars de brug tussen creëren, kijken en kopen. Het moderne gilde maakt zich sinds 2013 sterk om de talenten van kunstenaars over de hele wereld zichtbaar te maken voor het kunstminnende publiek. DMP kent inmiddels een mooie mix van erkende grootmeesters, aanstormend talent en bijzondere lokale kunstenaars.

Wij  (Bert van Gerwen , Giséla in het Veld)  hebben inmiddels veel ervaring als galeriehouder en gastcurator in musea. We maken doorlopend tentoonstellingen in binnen- en buitenland en hebben een groot netwerk opgebouwd van kunstenaars en kunstinstellingen. We weten hierdoor zeer goed eigentijdse kunstenaars te koppelen aan potentiële liefhebbers/klanten. De beleving en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Onze doelstelling: U tevreden stellen met een passend werk.

We brengen liefhebbers en kunstenaars samen op een zeer toegankelijk platform. Daarbij zetten we alle beschikbare middelen op multimediaal gebied in: internet, digitale print, social media en virtuele technieken.

Dé centrale ontmoetingsplaats van de Nederlandse en Vlaamse meesters van de 21e eeuw en de zoekende kunstliefhebber is www.dutchmasterpainters.com. In deze online-galerie presenteren de leden hun kunstwerken, die te koop zijn. Wij beseffen terdege dat het kopen van beeldende kunst met de door ons nagestreefde kwaliteit niet via een bestelknop op internet gaat.

interieur vleugelsOm die reden vervullen wij ook de functie van ‘kunstmakelaar’. Eerst peilen we waar de interesse van iemand precies naar uitgaat. Vervolgens staan wij de belangstellende bij in het kiezen van een kunstwerk dat aansluit bij de persoonlijke beleving. Stijldefinitie, verzameling of interieur. kunnen daarbij een rol spelen.

Dutch Master Painters is daarnaast voortdurend op zoek naar museale podia, waarop de masters jaarlijks kunnen exposeren. We hebben spraakmakende tentoonstellingen in musea ingericht, zoals in 2013 in Tongerlohuys te Roosendaal, in 2015 in Markiezenhof Bergen op Zoom en in 2016 in Breda's Museum.

Giséla in Het Veld en Bert van Gerwen

dioep groenteman dioep helmantel2 vdv markus 

 

 

Nieuwsbrief! Blijf op de hoogte over nieuwe kunst en events...